# 26 Pratonton Penn St. Nittany Lions

nittany

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 26 – Penn St. Nittany Lions 11-1 SU; 8-4 ATS

Fargo’s Take  download mega888 for android A touchdown kedua terakhir adalah perbezaan untuk Nittany Lions menentang Michigan dan musim 2005 yang tidak terkalahkan. Jika tidak, Penn St. akan menjadi 12-0 dan melakukan percubaan di Kejuaraan Nasional tetapi itu bermaksud tiga pasukan yang tidak dapat dikalahkan dan kita semua tahu masalah yang boleh ditimbulkan, jadi mungkin itu adalah yang terbaik. The Nittany Lions akan sukar untuk menandingi prestasi musim lalu tetapi mereka sudah cukup untuk membuat gelaran di gelaran Big Ten. Mengganti Pemain Terbaik Sepuluh Serangan Terbaik Michael Robinson di quarterback akan menjadi sukar tetapi Anthony Morelli mempunyai alat untuk menjadi pemain istimewa. Pertahanan harus menggantikan sebahagian besar dari empat pasukan depan dan keseluruhan pasukan sekunder tetapi Penn St. memiliki pasukan penyokong terbaik bukan sahaja dalam persidangan, tetapi di seluruh negara.

Memulakan Permulaan dengan Kesalahan – 5 Morelli tidak mempunyai banyak pengalaman tetapi stoknya tinggi dan prestasi musim bunga memberikan banyak keyakinan kepada pasukan untuk menuju musim ini. Berbeza dengan Robinson, dia adalah penyerang yang tulen sehingga elemen tergesa-gesa dari posisi itu hilang tetapi permainan lulus harus meningkat dengan sangat baik. Keprihatinan terbesar mengenai kesalahan itu adalah dengan menggantikan empat pemain permulaan tetapi ada beberapa pengalaman yang baik. Tailback Tony Hunt kembali setelah bergegas sejauh 1,047 ela musim lalu dan hasilnya akan menjadi penting sejak awal. Empat penerima teratas kembali termasuk tiga kedudukan teratas yang diketuai oleh mahasiswi Derrick Williams yang boleh menyertai kempen pelarian. The Nittany Lions menduduki tempat ke-13 di negara ini dengan menjaringkan gol dengan 34.4 ppg dan mencocokkan purata itu akan menjadi cabaran tetapi jika Morelli belajar dengan cepat,

Returning Starters on Defense – 4 Penn St. mempunyai salah satu pertahanan terbaik di negara ini musim lalu, menduduki tempat ke-12 keseluruhan pertahanan dan ke-10 dalam menjaringkan pertahanan. Banyak pemain utama perlu diganti tetapi yang kembali adalah penyokong barisan Paul Posluszny, Pemenang Butkus 2005, Dan Connor dan Tim Shaw, membentuk pertengahan terbaik di negara ini. Mereka harus membawa unit tersebut sehingga seluruh pertahanan bergabung. Garis pertahanan hanya mempunyai satu starter yang kembali tetapi senior Jim Shaw dan Ed Johnson akan memberi kesan dengan segera. Walaupun pemain kedua mesti menggantikan semua orang, jagung berpotensi berpotensi menjadi hebat dipimpin oleh mahasiswi kelas atas, Justin King, rekrut belakang pertahanan teratas musim lalu. Kedudukan keselamatan akan dikendalikan oleh dua orang tua.

Jadual Jadual tidak memberi pertanda baik untuk permulaan yang cepat kerana perjalanan ke Notre Dame dan Ohio St., dua pasukan teratas di negara ini oleh banyak, berlangsung dalam dua dari empat minggu pertama. Dua perlawanan lain dalam pertandingan ini adalah pertandingan mudah di rumah menentang Akron dan Youngstown St. sementara permainan bukan persidangan keempat dan terakhir hampir di penghujung musim menentang Temple. The Nittany Lions menjadi tuan rumah Northwestern dan melakukan perjalanan ke Minnesota sebelum kembali ke rumah dan berpeluang mendapat bayaran balik menentang Michigan. Jadual Big Ten yang tersisa tidak terlalu sukar dengan dua perlawanan paling sukar di Purdue dan di Wisconsin. Indiana dan Iowa hilang dari jadual untuk musim kedua berturut-turut. Cabaran lain adalah hakikat bahawa Penn St. mesti memainkan semua 12 permainan tanpa satu minggu lagi dalam campuran.

Anda boleh bertaruh … Peminat Penn St. berharap tahun 2003 yang lain tidak berlaku. Selepas kempen 2002 yang sangat berjaya, Nittany Lions jatuh keras, hanya memenangi tiga perlawanan pada musim berikutnya dan menimbulkan pertanyaan mengenai apakah sudah tiba masanya ketua pelatih Joe Paterno untuk menghentikannya. Dia pastinya menolak ceramah itu tahun lalu tetapi penurunan yang lain mungkin akan berakhir. The Nittany Lions mendahului 3-0 dengan jumlah sebagai underdog musim lalu dan 16-10 ATS dalam peranan itu sejak 2001. Dua peluang untuk memanfaatkan itu akan datang awal menentang Notre Dame dan Ohio St. Yang terakhir ini boleh menimbulkan masalah bagi Penn St. bagaimanapun sebagai pasukan jalan raya 0-8 berbanding jumlah dalam lapan pertemuan terakhir antara mereka berdua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *